How it was made

Här kommer det lite processbilder å!

 

 

Giger Girl

Nu är den äntligen klar! Det har varit mycket pill på detaljnivå med denna (speciellt med vattnet, sjukt svårt att måla vatten) men det har varit grymt kul och jag är väldigt nöjd. Känner att det blir roligare att hålla på med digital färgläggning ju mer jag håller på. Har massa andra idéer på Giger-inspirerade bilder som simmar runt i huvet nu å! Och ni kommer bli utsatta för dem!
 

Dude and Dudettes

Nu har jag länkat till lite andra sköna, kreativa, vederstyggliga, underbara, snygga och fladdrande skojjare som också är bevandrade i konstens konsumerande träskmarker! Kolla in dem och låt ögat fröjdas, se "Länkar" här till höger ------->
 
Kommer uppdatering om hur det går med "Giger Girl" inom kort :)

Process

Det här är vad som har utvecklats från gårdagens bilder idag. Är grymt nöjd och det har varit sjukt roligt att sitta och pilla med smådetaljer och skuggningar (och såklart rita äckelheter och organisk mekanik!). Nästa steg är digital färgläggning, riktigt taggad inför det! :)
 

Produktiv

Är grymt produktiv idag, blev ju som synes klar med Lorax-bilden idag och har redan börjat skissa ordentligt på nästa del i mitt projekt; Giger Girls! Jag ska träna anatomi (mest kvinnlig hade jag tänkt) och studera H.R Gigers (han som har designat bla Alien) konst för jag är sjukt inspirerad av hans konst, tekniker och motiv!
 


The Lorax

Nu har jag äntligen gjort klar min digitala målning av Dr. Seuss' The Lorax. Är helt såld på den historien, den är så jävla snyggt tecknad i original och sensmoralen är grym! Har som nyss upptäckt Dr Suess överhuvudtaget, jävla geni. Har jobbat i Photoshop och med Wacom Tablet. Grymt nöjd!


RSS 2.0